Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Faceti cunostinta cu ‘‘Familia ANITA‘‘. Azi, Emese Miklos, de la “Osteopharm” Harghita:

Ati intalnit vreodata vreo “Leoaica”, ambitioasa, dar sociabila si vesela, care-ti transmite prin fiecare por al corpului ei bucuria de a trai? Daca inca nu ati avut parte de asa ceva, v-o recomandam insistent pe Emese Miklos, fata noastra Anita din Odorheiu Secuiesc! Faceti o excursie pana acolo, unde veti da peste un orasel splendid situat la circa 100 de kilometri de Targu Mures. Cu peisaje de neuitat, desenate si cu ajutorul Tarnavei Mari. Dar mai ales veti intalni o mana de om gata sa va ajute cu aproape orice! Asa e Emese a noastra. Si o iubim. Emese de la Osteopharm


De cativa ani buni Emese Miklos lucreaza la Osteopharm. Ii adoram pe toti din aceasta echipa pentru nebunia de a face bine celor din jur la care s-au angajat acum cativa ani. Ii iubim si pentru ca stiu sa aduca langa ei si implicit langa noi doar oameni faini.

Anita la Odorheiu Secuiesc

Asadar cateva vorbe cu Emese.

Ce inseamna Anita pentru tine? Cum a inceput aceasta aventura?

Emese Miklos: Anita inseamna feminitate, senzualitate. Pentru mine, Anita ofera totul. Tot ce ai nevoie pentru a te simti femeie stilata. Colectiile contin o varietate de produse, chiar si pentru persoanele care au suferit o operatie atat de dificila cum e cea de mastectomie.
Aventura mea cu Anita a inceput o data cu participarea la un training organizat in Kufstein, in Austria. A fost deja cu ceva timp in urma, dar am avut parte de o experienta de neuitat. Au fost niste zile incredibile. De exemplu, pana la acea vizita nu vazusem niciodata o proteza de san. Pentru mine personal a fost o mare provocare. Dupa aceea, incet – incet, m-am acomodat si acum pot spune ca sunt in masura sa le ajut pe cele ce apeleaza la noi in alegerea produselor potrivite. Emese de la Osteopharm

Cum a aparut ideea deschiderii unui asemenea magazin in Odorhei?

Emese Miklos: Firma Osteopharm produce si comercializeaza produse ortopedice si medicale. In Odorheiu Secuiesc este doar unul dintre punctele noastre de lucru. Ideea de a adauga si produsele Anita la gama pe care deja o ofeream s-a dovedit a fi una inteleapta. Mie mi-a schimbat viata!

Cum se mai relationeaza cu clientele in ziua de azi?

Emese Miklos: Cele care ne trec pragul sunt preocupate si atente la ele insele, la ceea ce-si doresc. Ma bucur insa ca accepta si parerile mele. Impreuna gasim cea mai buna solutie. Iar persoana respectiva va fi astfel multumita si va reveni cu placere, mereu, in magazinul meu.

Ce te determina sa nu iti schimbi locul de munca? Stiu ca nu e usor sa fii in situatia de a alina zilnic suferinta cuiva.

Emese Miklos: Daca tot ma provocati va voi povesti ceva ce e special pentru mine. Firma noastra produce si dispozitive medicale. Ne ocupam si de ortezare si de protezare. Inca sunt surprinsa de fiecare data cand pacientii cu amputatii de membru inferior invata sa foloseasca proteza. Aproape toti au o vointa incredibila de a merge din nou. Si stiti ce? Vointa lor imi ofera o energie molipsitoare. Este un eveniment emotionant, chiar daca celor din afara nu li se pare la fel, fiindca nu au avut parte de un astfel de moment. Nu e putin lucru sa intalnesti oameni cu o vointa de viata mai mare ca a ta! Emese de la Osteopharm

Daca ai avea puterea sa schimbi ceva in lumea in care traim, ce ai schimba si de ce?

Emese Miklos: Oh, as schimba spiritul si mentalitatea oamenilor. Ar trebui ca oamenii sa inteleaga ca trebuie sa fie mai calmi, mai intelegatori fata de ceilalti. Sa avem grija celui de langa noi, dar si grija naturii. Pe scurt, fiecare dintre noi trebuie sa stie a contribui la dreptatea comuna.

Cand ceva incepe prost si realizezi acest lucru, ai puterea de a-l schimba pe parcurs?

Emese Miklos: Da! Ma consider o femeie puternica, din zodia Leului. Sunt foarte ambitioasa, dar sunt sociabila si vesela.

Sigur respecti un ritual pentru a fi mereu atat de pozitiva.

Emese Miklos: Reteta mea e simpla. Mai intai incerc sa dorm bine ca sa fiu odihnita, atat fizic, cat si psihic. Imi ordonez apoi treburile in asa fel incat sa ma bucur de ziua pe care o am in fata. Incerc mereu sa fiu ordonata. Refuz sa ma grabesc si incerc sa duc pana la capat tot ceea ce-mi propun.

Ce crezi ca va fi mereu la moda?

Emese Miklos: Simplitatea va fi mereu la moda. Este netrecatoare.

Apropo de acest lucru stiu ca iti place sa realizezi lucrurile ce iti impodobesc casa.

Emese Miklos: Asa este. De obicei realizez decoratiunile manual. Pentru asta imi aleg “materialele de productie” din natura. A, da… recunosc… cateodata cumpar si de la Ikea. Ca toata lumea!

Ce faci pentru a scapa de nebunia unei zile. Te uiti la filme? Asculti muzica?

Emese Miklos: Filmul meu preferat este Dirty Dancing. Si da, ascult si muzica, dupa cum imi dicteaza starea de moment.

Cum arata vacanta ideala?

Emese Miklos: Vacanta ideala mi-as petrece-o in munti, unde nu exista deloc aglomeratie. Personal, ador drumetiile si desigur, mersul pe jos. De cele mai multe ori prefer sa ma cazez la o pensiune cu piscina in curte. Imi place sa vizitez si orasele, in special zonele lor vechi. De aceea ori de cate ori am ocazia mai pun ochii pe cate un city – break. Recomand si altora!

Care e felul de mancare preferat?

Emese Miklos: Nu pot spune ca am un fel preferat. Incerc sa consum orice. Am grija ca alimentele pe care le mananc sa fie mereu de calitate, sa fie proaspete si sa contina toate elementele nutritive necesare. Daca e sa pun ceva totusi in prim plan, atunci spun ca-mi plac salatele, carnea de pui, pestele, cerealele.

Cand erai copil aveai vreo poveste preferata?

Emese Miklos: O da… cea a caprioarei Bambi…o stim mai toti, nu? Dar povestea mi-era zisa de bunicuta mea preferata si asta poate a intiparit-o cu atat de mult drag in mintea mea.

Cum mai e orasul tau prin comparatie cu anii “90 sau 2000?

Emese Miklos: Odorheiu Secuiesc este orasul meu natal. E mult mai aglomerat fata de anii “90, dar m-am obisnuit cu ideea ca e normal sa se intample asta. Odorheiu meu pare azi altfel. Si chiar este si mai frumos, si mai dezvoltat!

Care sunt cele mai mari trei dorinte care ti s-au implinit deja?

Emese Miklos: Nu m-am gandit asa niciodata. Am avut un mare vis iar acela s-a indeplinit. Familia mea. Am un sot cu care ma inteleg foarte bine. Asta se datoreaza si faptului ca avem pasiuni asemanatoare. Dar ce e cel mai important e ca avem impreuna doua fete frumoase. Ele au avut si continua sa aiba succes in viata. Iar asta mi se pare comoara mea, a noastra. Cea mai de pret realizare. Ca oricare dintre noi, sunt mandra si de locuinta noastra. Avem o casa cu o curte in care ma simt foarte bine. Casuta mea, palatul meu, nu?

Cum sa fie anul 2021?

Emese Miklos: Pai sa fie momentul in care revenim la viata normala. In primul rand sa fim sanatosi toti. Sa putem calatori. Sa traim fara temeri!

Sa stii Emese ca asta e si dorinta noastra. Si ne mai dorim ca tu sa ramai mereu omul asta deosebit care ne face mandri. Iti multumim ca esti parte a familiei Anita.

Pe toti ceilalti va invitam sa treceti pragul magazinului Osteopharm din Odorheiu Secuiesc, pe strada Kornis Ferencz nr. 39. Cel mai important punct de reper este Spitalul Municipal. Magazinul se gaseste pe strada paralela cu spitalul.

Sunteti asteptati zilnic, de luni pana vineri, intre orele 8.00 si 16.00.

Amanunte suplimentare se pot obtine telefonic la 0266/212.680 si 0740.047.030 sau pe reteaua Facebook, la adresa https://www.facebook.com/osteopharm.

Lasă un răspuns