Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Faceti cunostinta cu ‘‘Familia ANITA‘‘. Azi, Diana de la Osteopharm Cluj

Diana Olosutean e genul de ardelean despre care se va spune mereu ca e “painea lui Dumnezeu”. Gata sa ajute, macar cu o vorba buna, daca nu chiar cu fapta, mandra nevoie mare de originea sa, de familia sa, dar si de orasul ei, Cluj Napoca.
Iar daca veti afla din randurile de mai jos ca niciodata, dar absolut niciodata, nu a putut refuza o portie de papanasi cu gem de afine si smantana, veti deveni, ca prin farmec, dornici sa o cunoasteti. Si nu doar pe ea, ci intreg Ardealul! Diana de la Osteopharm

Diana lucreaza de cinci ani la Osteopharm, unul dintre cei mai activi parteneri Anita din tara, iar ea insasi este una dintre cele mai dragi fete care fac parte din familia Anita Romania. Cei care o cunosc stiu deja ca am dreptate, pe ceilalti ii invitam sa o cunoasca nu doar trecandu-i pragul, ci si prin scurta discutie avuta cu ea zilele trecute.

Asadar… Diana de la Osteopharm.

Ce inseamna familia Anita pentru tine? Cum a inceput aceasta aventura?


Diana Olosutean: Pentru mine Anita este tot ceea ce poate insemna o familie cu adevarat! Dedicare, responsabilitate, respect, empatie si multa dragoste. Pe toate acestea le ofer si eu, neconditionat pacientilor. Iar despre colaborarea cu echipa Anita de la Brasov a fost si este ceea ce imi mentine increderea in brandul german. Pentru mine aventura a pornit la inceputul anului 2016 si cred ca am fost persoana potrivita la momentul potrivit, dornica de a cunoaste ceva nou.


Cum a aparut ideea deschiderii unui asemenea magazin in Cluj?

Diana Olosutean: Osteopharm este o echipa pentru oameni, pentru toti cei care au nevoie de ajutor, consiliere si o vorba buna.

Astfel cand am aflat despre produsele Anita, calitatea si diversitatea acestora, dar si de reintroducerea sutienelor si a protezelor externe de san in nomenclatorul CAS-ului, am decis sa venim in ajutorul clujencelor afectate de cancer de san. Am ales sa pornesc la drum impreuna cu Anita, iar acest drum s-a dovedit unul plin de amintiri placute, sentimente pline de recunostinta si satisfactie sufleteasca.

Cum mai e clientul in zilele noastre? E un tip preocupat, mereu atent cu el si cu ceilalti sau mai degraba usor influentabil…

Diana Olosutean: In cea mai mare parte, pacientii nostrii sunt oameni care sufera, preocupati de sanatatea lor. Cateodata putin confuzi, insa prea putin influentabili. I-as numi mai degraba prudenti. Cred ca tot ce se intampla in jurul nostru ne-a transformat.

Daca ai avea putea sa schimbi ceva in lumea in care traim, ce ai schimba si de ce?

Diana Olosutean: Stii cum vad eu toata povestea asta cu sa schimbi sau sa ne schimbam?… Eu zic asa… ca lumea este atat de frumoasa asa cum e ea. Trebuie sa ne schimbam viziunea, sa privim in jurul nostru cu alti ochi, sa acceptam ca nu suntem oricum niciunii dintre noi, la fel.

Cand ceva incepe prost si realizezi acest lucru, mai ai puterea de a-l schimba pe parcurs?

Diana Olosutean: Din pacate nu sta in puterea noastra intotdeauna sa mai schimbam ceva, insa daca am sansa sa o fac, nu ezit nici o clipa.

Cea mai frumoasa amintire din timpul programului de lucru este?…

Diana Olosutean: Amintirile placute sunt multe, ele sunt legate intotdeauna de reusite. Multumirea pacientilor, recunostinta lor si mai ales bucuria din ochii lor sunt amintiri nepretuite.


Respecti un anumit ritual dimineata pentru ziua ce sta in fata si surprizele ei?

Diana Olosutean: Intotdeauna dimineata incepe in bucatarie, pun de cafea si pregatesc pachetele pentru ziua ce vine. Optimismul si dorinta de a face bine imi dau puterea pentru orice eventuala surpriza a zilei.

Ce crezi ca va fi mereu la moda, netrecator?

Diana Olosutean: O zic eu razand, dar chiar cred ca orice din colectiile de lenjerie Anita va fi pe gustul oricarui tip de femeie din lumea asta… Altfel, sunt convinsa ca va fi mereu la moda negrul, iar ca si infrumusetare, voi paria mereu pe rujul si/sau, dupa gustul fiecareia, pe oja rosie.


Ai un film preferat, unul pe care l-ai putea revedea la nesfarsit?

Diana Olosutean: Ador ,,Evadatul”. Cred ca l-am vazut si revazut cu placere, suspans si emotie de mai multe ori. Dar sa stii ca ador si muzica. De tot felul, de la muzica simfonica la rock, de la muzica populara la blues.



Cand erai mica aveai o poveste preferata?

Diana Olosutean: Daca e sa ma gandesc la lecturi, copilaria mea este putin… in ceata, nu pot sa spun ce poveste era preferata mea, insa pot spune cu sinceritate ca atunci cand am inceput sa citesc adoram cartile politiste. Si nu am renuntat la acest gen nici in ziua de azi.

Cum arata vacanta ideala pentru tine?

Diana Olosutean: Prefer sa calatoresc peste tot alaturi de familia mea. Nu prea conteaza unde, dar pentru mine este modul ideal de a-mi petrece vacanta.

Ce iti place mult de tot sa manaci ?

Diana Olosutean: Trebuie sa recunosc ca nu rezist in fata unei portii de papanasi cu gem de afine si smantana. Imi place combinatia de dulce cu acrisor.


Cum ti se pare orasul Clujul astazi prin comparatie cu anii “90 sau 2000?


Diana Olosutean: Clujul s-a transformat foarte mult in ultimii zece ani. Este inca un oras in plina dezvoltare. Cred ca nici nu ar trebui sa mentionez, dar este orasul meu de suflet. E atat de plin de viata, de noutate, de arta, de muzica. Aceste transformari au adus la pachet si aglomeratia, agitatia, dar daca privim cu alti ochi vedem VIATA! E fain orasul meu.


.


Care sunt cele mai mari trei dorinte care ti s-au implinit?

Diana Olosutean: Depinde de tipul de dorinte ivite de-a lungul vietii. Mi-am dorit insa dintotdeauna sa am o familie adevarata! Se pare ca s-a indeplinit, am crescut intr-o familie frumoasa, iar acum sunt mama si sotie.





Dar pentru anul 2021 iti doresti ceva cu ardoare?

Diana Olosutean: Singura mea dorinta pentru anul 2021 este sanatatea. Pentru mine si familia mea. Si uite… chiar extind aceasta dorinta asupra tuturor!

Diana, noua tare mult ne place ca esti de-a noastra… fie sa iti fie mereu bine si sa ramai asa cum te stim noi… un om cu suflet mare si zambet pe masura.

Pe toti cei din Cluj va asiguram ca sunteti mereu pe maini bune si pricepute cand treceti pragul Osteopharm din Cluj. Iar asta o puteti face pe strada Petofi Sandor, la numarul 37. Magazinul e deschis de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 17.00.

In zona se poate ajunge din toate colturile orasului cu foarte multe mijloace de transport public: 4,5,6,7,8,24,24B,25,30,47,47B. Statia-tinta este aproape de sediul magazinului.

Veniti si cu masina personala, putand parca in apropierea magazinului. Se poate utiliza si o parcare special amenajata si aflata la doar 500 de metri de magazin – Parcarea 21 Decembrie nr.106. Atentie insa, aceste doua modalitati vin la pachet cu plata parcarii!

Diana va raspunde fie la telefon, fie pe retelele sociale care ne-au schimbat viata si obiceiurile in ultimii ani. Asadar, retea fixa 0364/401155 sau numerele de mobil 0745.545.458 si 0740.154.007.

Si nu uitati sa scrieti la adresa cluj@osteopharm.ro si sa vizitati ce ofera Osteopharm accesand linkul https://osteopharm.business.site. Pe facebook Diana poate fi gasita facand click pe linkul, https://www.facebook.com/OsteopharmClujNapoca.Dispozitivemedicaleortopedice.

Eu zic ca v-am convins. Ramane sa o cautati pe Diana care va ofera consiliere de prima mana pentru tot ce tine de lenjerie intima Anita, dar si orice alt dispozitiv medical ortopedic.

Lasă un răspuns