Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Lenjeria, ca forma de exprimare personala.

Anita Rosa Faia Lenjerie Active Maternitate dupa cancer confort

Sau altfel spus, cum poate fi lenjeria egala bijuteriilor etalate. Lenjeria ca bijuterie

“Si lenjeria poate fi o forma de exprimare personala. Asa cum bijuteriile, machiajul, incaltamintea, paltonul si geanta iti reflecta personalitatea si gusturile, la fel se intampla si in cazul lenjeriei. Indiferent ce alegi sa arati lumii”. Lenjeria ca bijuterie

Randurile de mai sus apartin Corei Harrington.

Prima data cand le-am citit am trecut repede peste ele. Nu mi-au atras atentia. Dar, intr-un fel misterios, peste cateva zile, m-am intors la ele – sa fi fost simpla redeschidere a cartii, sa fi fost vointa zeilor?-. Si de atunci incoace nu-mi dau pace!

V-a mai spus cineva ca lenjeria intima poate fi asemenea unor bijuterii etalate zilnic?

Ca purtarea lenjeriei iti poate oferi un sentiment nebanuit de putere, de control asupra propriei vieti? Mie, nu.

Nu au existat discutii in familia mea pe acest subiect. Nici macar cu mama nu am dezvoltat ideea. Ea mi-a spus cam ce a primit de la mama si bunica ei, adica ceva de genul fii atenta fata cum te imbraci si cu cine te intalnesti, si cam asta a fost totul!

Cum nu am avut surori, nu am avut nici experienta unor posibile discutii suplimentare pe tema asta. Iar acelea dintre noi cu frati, mai mari sau mai mici, stiu foarte bine ca diferentele vestimentare erau dea dreptul ignorate. Lenjeria ca bijuterie

Asadar, iata de ce am ajuns sa iubesc lenjeria Anita.

Pentru ca e pentru toate tipurile de silueta. Pentru femei aflate in tot felul de momente ale vietii. Asa ca astazi am reusit sa devin chiar eu un ghid in lumea lenjeriei. Sau consultant. Spuneti-mi cum vreti!

Si ca sa va conving ca merita, adaug mai jos, alte cateva idei.

Desi multa lume echivaleaza lenjeria intima cu sexul si sexualitatea, lenjeria nu trebuie sa fie intotdeauna erotica.

Si desi lenjeria intima deserveste un scop practic, ajutand la o asezare mai buna a hainelor pe corp, aceasta nu ar trebui sa se limiteze doar la schimbarea sau imbunatatirea corpului.

In plus, lenjeria nu ar trebui sa fie niciodata incomoda sau sa constituie un motiv de rusine.

Lenjeria reprezinta o sursa de exprimare personala, identitate, arta si bucurie. Ea are de-a face cu distractia, veselia si experimentarea.

Vrei sa te simti ca una dintre actritele de pe marele ecran? Plimba-te prin casa intr-un capot lung de satin.

Cauti ceva care sa-ti creasca rapid increderea in tine? Poarta-ti setul negru preferat de sutien si chiloti pe sub hainele obisnuite.

Esti pregatita sa te apuci de un nou program de sport? Bucura-te de acel sutien pentru sport stilat si colorat.

Lenjeria ta nu trebuie sa se limiteze doar la articole plictisitoare sau practice. Poate include orice iti doresti. Aceasta este frumusetea lenjeriei intime”.

P.S. Acelea dintre dumneavoastra care doresc sa descopere mai multe pot comanda cartea Corei Harrington, cu un scurt comentariu la articolul de fata.

Lasă un răspuns