Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Faceti cunostinta cu ‘‘Familia ANITA‘‘. Azi, Victoria Cioana, de la Lady’s in Craiova

Olteanca Victoria Cioana crede ca cel mai dificil lucru din lume e sa te schimbi pe tine insuti, inainte de a cere acelasi lucru celorlalti. E o optimista convinsa. Adora calatoriile. Este un om cu zambet cald si suflet mare. Iar noi la Anita, stim ca oltencele sunt pe maini bune cand vine vorba de a le oferi lucruri de calitate. Si nu are rost sa fim modesti, ci pur si simplu sa recunoastem ca e o placere sa avem in familie o asemenea doamna. Asadar va invitam la magazinul LADY’S din Craiova ca sa o cunoasteti pe Victoria Cioana, un administrator de succes. Victoria de la Lady’s

Ce inseamna familia Anita pentru dumneavoastra? Cum a inceput aceasta aventura?

Victoria Cioana: In cazul meu totul a plecat de cand am cunoscut-o pe doamna Ildiko Toro, colega noastra de la Timisoara. Eram la o intrunire iar dumneaei mi-a povestit despre produsele Anita. Ulterior, dupa ce m-am decis sa fac pasul cel mare, tot dansa m-a ajutat sa iau legatura cu Reprezentanta Anita din Brasov. Am primit toate detaliile necesare colaborarii, iar astazi pot spune cu mandrie ca Anita e si ea parte a familiei mele. Ciudat totusi, nu… v-am descris totul de parca as fi luat un microb…, dar e un microb tare placut de purtat…

Lenjerie Anita si la Craiova
Cum v-a venit ideea deschiderii unui asemenea magazin in Craiova?

Victoria Cioana: Acum 20 de ani totul se caracteriza printr-o stralucitoare absenta a produselor de calitate de pe piata. Asa ca m-am hotarat sa schimb ceva si am deschis un magazin de lenjerie intima. Eu as zice ca din acel moment lucrurile s-au schimbat in bine atat pentru mine, cat si pentru clientele mele!

Cum mai sunt doamnele ce trec pragul magazinului? Preocupate, mereu atente cu ele insele si cu ceilalti sau mai degraba usor influentabile?

Victoria Cioana: Doamnele noastre sunt atente la detalii. Cauta confortul, dar in primul si in primul rand, lucruri de calitate. Cauta ceva care le faca sa se simta bine in momentul in care imbraca acel obiect vestimentar. Si, fiti sigure, avem si noi influenta noastra asupra alegerilor lor. Victoria de la Lady’s

Rafinament si bun gust. Magazinul Lady’s din Craiova
Exista un moment preferat din timpul programului de lucru?

Victoria Cioana: Cele mai frumoase amintiri sunt legate tot de clienti. Da, da, sa nu zambiti! Nu sunt vorbe fara acoperire. Ne bucuram foarte mult cand vedem ca au fost multumiti de produsele noastre si revin cu drag in magazine. Uneori, nu cumpara nimic, dar revin cu drag. Si asta iti umple sufletul de o anume bucurie… greu de descris in cuvinte.

Lucrati de atat de mult timp in domeniu. Sunteti practic un expert. Ce credeti ca va fi mereu la moda, netrecator?

Victoria Cioana: Clasicul. Intotdeauna clasicul!

Dimineata respectati vreun ritual de pregatire pentru ziua ce sta in fata si surprizele ei?

Victoria Cioana: Optimismul si increderea ca fac bine ceea ce fac m-au ajutat si ma ajuta si in ziua de azi. Parca totul e mai frumos daca tu insati esti impacata cu ceea ce faci.

Cand ceva incepe prost si realizati acest lucru aveti puterea de a-l schimba pe parcurs?

Victoria Cioana: Cu siguranta, tot timpul si in orice moment! Puterea e in noi, credeti-ma pe cuvant! Victoria de la Lady’s

Care e filmul dumneavoastra preferat? Cel pe care l-ati putea revedea la nesfarsit? Dar genul muzical?

Victoria Cioana: Imi place sa revad filmul “The Shift”, dar nu va voi spune si de ce. Va las pe voi sa descoperiti! Iubesc muzica buna, dar fara sa am un anume gen preferat.

Cand erati mica aveati vreo poveste preferata? Cine v-o spunea?

Victoria Cioana: Povestile copilariei sunt multe si cred ca le avem cu totii in comun. Dar ceea ce-mi placea si-mi place pana azi e faptul ca binele iesea tot timpul invingator. Reconfortant, nu?

Daca ati avea puterea sa schimbati ceva in lumea in care traim, ce ati schimba si de ce?

Victoria Cioana: Cea mai buna cale de a schimba lumea este de a ne schimba pe noi. Va asigur ca nu e deloc simplu!

Cum arata vacanta ideala pentru dvs?

Victoria Cioana: O vacanta departe de lume. Si cat mai repede cu putinta!


Cum ati descria Craiova zilelor noastre in comparatie cu anii “90 sau 2000?


Victoria Cioana: Orasul e foarte schimbat, modernizat. Asta e viata, schimba totul, inclusiv pe tine, nu doar oamenii din jur sau orasul.

Care sunt cele mai mari trei dorinte care vi s-au implinit deja?

Victoria Cioana: Greu de raspuns! Mi se pare bun tot ce mi-a oferit viata, pana astazi. Dar cel mai important lucru este ca sunt independenta financiar, iar pe vremea asta nu e deloc putin lucru. In plus, am patru nepotele si un grup de oameni in jur la care ma gandesc cu aceeasi caldura ca si la familia mea.

O placere nevinovata in domeniul culinar?

Victoria Cioana: Nu pot spune ca am un fel de mancare preferat, insa imi plac foarte mult dulciurile. Sper sa nu se vada.

De unde va cumparati decoratiunile cu care va impodobiti casa?

Victoria Cioana: Din mediul online sau din magazinele de specialitate. Depinde si de timpul liber, si de finantele de care dispun la acel moment, si de starea mea de spirit…


Care va e dorinta cea mai fierbinte pentru 2021?

Victoria Cioana: Imi doresc din toata inima sa scapam de pandemia asta. Si bineinteles sa creasca si vanzarile, de ce nu?!

Noi mai adaugam ca ne dorim ca doamna Cioana sa ramana mereu asa cum am cunoscut-o. Cu drag de viata si de ce-i frumos. Ca sa va convingeti ca avem dreptate cel mai simplu este sa intrati in magazinul LADY’S.

Zambet cald, om bun. Doamna noastra Anita de la Craiova, Victoria Cioana

Ca punct reper pentru cei interesati, magazinul se gaseste in incinta Electroputere Parc Mall, din Craiova, pe Calea Bucuresti, la numarul 80. Victoria Cioana spune ca se poate ajunge cu multa usurinta din aproape orice colt al orasului. Cu ajutorul mijloacelor de transport in comun, folosind tramvaiul, numerele 100 si 101, sau liniile de autobuz 9, 11 si 24.
Magazinul este deschis de luni pana duminica intre orele 9.00 – 21.00.
Pentru amanunte suplimentare puteti suna la numarul de mobil 0788.768.876, care se afla in incinta magazinului LADY’S sau puteti adresa intrebari la adresa de email office_cantilena@yahoo.com.

Lasă un răspuns