Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Cum “analizam” un sutien? Astazi despre rolul cusaturilor

Am ajuns la faza cusaturilor sutienului, al caror rol e bine stabilit, nu doar unul de decor. Ele reprezinta un element esential, pentru modelarea bustului. Cusaturile sutienului


In multe parti ale lumii, sutienele fara cusaturi sunt cele mai cautate. Si in Europa, si in Statele Unite, acest tip de sutien domina vanzarile in ziua de azi.

Dar au si un dezavantaj, uneori evident.

Nu ofera aceeasi sustinere, mai ales atunci cand au de-a face cu busturi voluminoase.

Trebuie spus din capul locului ca asta nu reprezinta neaparat un defect. E mai degraba o consecinta, inca nedepasita, a actualelor limite tehnologice de fabricare a cupelor. Va veni insa si ziua in care datele problemei se vor schimba!

E logic ca un anume model de cupa modeleaza si forma sanului.

Sutienul nu-si schimba forma dupa aceea a bustului pe care-l protejeaza. Sanii tai iau forma cupelor modelatoare. Iata un motiv in plus sa fiti asadar atente la ce produse cumparati si purtati!

Pe de alta parte, trebuie adaugat ca nivelul de eficienta al formei e direct influentat si de tesatura si materialul din care e facuta cupa. Cusaturile sutienului

Eleganta si stil chiar si la marimi mari. Sutienul Ancona. Un hit in colectiile Anita,
https://anita-lenjerie.ro/produs/sutien-ancona-5761/

Tocmai de aceea, daca are de-a face cu o anumita dimensiune, cupa va fi depasita si in consecinta nu va putea sustine greutatea bustului.

Asta se intampla asadar atunci cand unele dintre noi ne incapatanam sa purtam sutiene care nu ne vin la modul ideal.

Sutienul nu va putea niciodata sa ne transforme si sa ne arate mai bine ca niciodata, adica nu va reusi sa acopere ceea ce e in plus.

Ba dimpotriva, saracul, fara voia sa, va pune in evidenta surplusul! Face fata mai bine atunci cand trebuie sa acopere o suprafata mai mica. Dar un ochi ager sesizeaza si in acest caz ce nu e in regula! Cusaturile sutienului

Iata de ce suratele cu busturi generoase trebuie sa aleaga sutiene cu cusaturi.

Tot din acest motiv, toate sutiene care depasesc cupele denumite H au cusaturi in dotare.

Asadar, ceea ce e de retinut azi e ca cusaturile orienteaza tesutul sanului intr-o anumita forma, iar un sutien cu mai multe cusaturi ofera un suport mai mare, deci e un aliat de nadejde!

Lasă un răspuns