Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Faceti cunostinta cu ‘‘Familia ANITA‘‘. Azi, Alexandra de la Ortotech


Alexandra se declara o fire increzatoare, careia ii place sa-si urmeze visele. Nu agreeaza tensiunea, iar daca apare asa ceva, incearca sa rezolve problema in cel mai scurt timp cu putinta. Iubeste Ploiestiul, orasul sau natal, si e gata sa ajute oricand si pe oricine, cu placere. Iar in ceea ce priveste Anita ea spune mereu, “Anita inseamna increderea pe care ti-o da mereu un prieten!” Pai cum sa nu o iubim noi pe fata asta… Asa ca e foarte simplu cand ne gandim la Anita in Ploiesti, intotdeauna ne gandim la Alexandra. Alexandra de la Ortotech


Ce inseamna Anita pentru tine ?

Alexandra Brutaru: Anita pentru mine inseamna sprijin, incurajare, frumusete, incredere in sine. Prin aceste cuvinte cuprind toate colectiile brandului german.

Ai o mica istorie personala cu Anita?

Alexandra Brutaru: Cunosc produsele Anita de aproximativ 5 ani, de cand am inceput sa lucrez in domeniu. Am facut mai intai cursuri de specialitate, apoi am imbinat teoria cu practica si asa, aproape fara sa imi dau seama, am ajuns sa descopar toata gama Anita. Produsele acestea au devenit in felul lor prietenele mele de zi cu zi. Asa am invatat ca Anita e in primul si in primul rand asemenea increderii pe care ti-o da un prieten.

Lenjeria Anita e atat de iubita. Colectiile noastre au parte chiar si de super cataloage de prezentare.
Cat de complicat e sa lucrezi azi cu oamenii, in conditiile stiute de toti?

Alexandra Brutaru: Este dificil sa lucrezi cu oamenii, nu numai in conditiile de azi, influentate de pandemie, ci in general. Lucrul cu omul este dificil pentru ca fiecare are pretentiile sale si trebuie sa te adaptezi fiecarei cerinte pentru ca cei care ne trec constant pragul centrului sa plece multumiti! Alexandra de la Ortotech

Te mai simti intimidata cand intampini noi doamne?

Alexandra Brutaru: Vad aproape zilnic o serie de cazuri complicate, ca sa le spun asa. Doamne in fel de fel de situatii. Pe cele care ne trec pragul incerc sa le fac sa se simta in primul rand cat mai confortabil cu putinta. In acelasi timp vreau sa reusesc ca prin ceea ce facem sa contribuim la restabilirea increderii in sine si in viata, macar si prin alegerea celei mai bune variante de proteza si sutien oferite de colectia Anita Care.

Ai un sfat primit pe care il urmezi cu sfintenie, ca sa zic asa?

Alexandra Brutaru: Cel mai bun sfat pe care l-am primit in viata a fost sa am incredere in fortele proprii si sa-mi urmez visele. Incerc sa ma tin de el cat mai mult.

La ce metoda de calmare apelezi atunci cand situatia pare a scapa de sub control?

Alexandra Brutaru: Incerc sa nu las nicio situatie sa scape de sub control, iar daca apare vreo situatie tensionata incerc rapid sa gasesc solutia optima. Dar nu cumva sa credeti ca as fi genul obsedat tip Freak Control.

Ce zic ai tai de job-ul pe care il ai?

Alexandra Brutaru: Familia mea crede ca jobul meu seamana cu un job normal. De fapt, nici nu trebuie sa se gandeasca ca ar semana cu ceva. Chiar am un job absolut normal.

Echipa Ortotech Ploiesti. Fetele noastre Anita de acolo.
Cum incepi si cum termini ziua de munca?

Alexandra Brutaru: Incep ziua cu dorinta de a ajuta si o inchei cu multumirea sufleteasca ca am putut sa ajut. Nici nu stiti cat conteaza!

Ce faci cand alegi sa te deconectezi complet de la lumea din jur?

Alexandra Brutaru: Prefer sa ma duc in locuri linistite. Am o lista de astfel de locuri. Recomand tuturor sa isi gaseasca cateva oaze de tihna!


Care e perioada ta preferata din an?

Alexandra Brutaru: Daca e sa aleg vreun anotimp prefer de departe, din tot sufletul, vara.


Daca ti s-ar da o zi in care ai avea posobilitatea sa schimbi locul cu cineva anume, ai face-o?

Alexandra Brutaru: As vrea sa schimb meridianul, sa am parte de un loc cu o vreme calduroasa mai mereu. Si as face asta doar pentru ca la noi inca e iarna.

Asculti un anume gen de muzica?

Alexandra Brutaru: Nu am un cantaret preferat anume. Asta nu se traduce insa prin faptul ca nu-mi place sa nu fiu la curent cu tot ce apare nou in lumea muzicala.

Ce relatie ai cu orasul Ploiesti? Prin ce difera el de altele?

Alexandra Brutaru: Aici m-am nascut si-mi place sa traiesc. In acest mic oras! Dar cochet, sa stiti!!





In ultimul an ai avut parte de vreo surpriza placuta?

Alexandra Brutaru: Ultimul an nu a fost un an tocmai bun pentru nimeni. Asa ca nici eu nu prea am ce sa aleg ca fiind super surpriza placuta. Nu pot spune ca m-a surprins ceva anume. A, ba nu, mint, pandemia asta cu siguranta m-a surprins si in niciun caz in modul placut.

Noi adaugam ca pandemia nu trebuie sa va impiedice sa cunoasteti aceasta minunatie de fata. Pentru ca asa e Alexandra, un om bun in locul potrivit. Pentru noi, un avantaj ca face parte din familia Anita.

O puteti intalni pe Alexandra de Ortotech in Ploiesti, pe strada Bibescu Voda la numarul 7, langa Halele Centrale, ca punct local de reper. Magazinul cu produsele dumneavoastra preferate Anita este deschis de luni pana vineri, intre orele 8.30 -17.00.

Pentru cei care vor sa utilizeze transportul public, pot ajunge la magazin fie cu ajutorul autobuzelor RATP 30, 35, 44 si 202, coborand la statia Coreco, fie cu tramvaiul liniei 101, coborand la statia Halele Centrale.

Telefoanele de contact, unde se pot face cu usurinta si programarile, sunt urmatoarele: 0244.520.474 si 0742.100.863.

De asemenea, cei interesati mai pot scrie pe adresa de e-mail:Ploiesti@ortotech.ro. Toate noutatile sunt constant publicate si pe pagina de Facebook: https://m.facebook.com/ortotech.ploiesti/, cum ar fi de exemplu faptul ca de la inceputul anului au pus la vanzare si un anume tip de masti de protectie.

Asadar toate motivele sa treceti pragul Alexandrei Brutaru si al centrului Ortotech Ploiesti.


Lasă un răspuns