Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Faceti cunostinta cu ‘‘Familia ANITA‘‘. Azi, Mirela de la Almianni

“Anita si Almianni, doua proiecte care mi-au schimbat viata!”

O plimbare prin Bucuresti pe timp de iarna nu pare chiar cea mai reusita idee, dar cand faci acest lucru cu unul dintre cei mai dragi prieteni, ziua e dintr-o data una cu multe zambete. Pentru ca da, asa este Mirela Stan pentru noi. Un om cu suflet mare, cu drag de viata si care pur si simplu si-ar da si haina de pe ea ca sa stie ca cei la care tine sunt bine. Mirela a intrat in viata noastra discret si a crescut in ochii nostri la fel de discret, iar acum e cam greu sa ne imaginam ca nu ar mai face parte din familia noastra Anita.

Ea e acea persoana care pur si simplu pune mana pe telefon sa iti ureze o zi reusita, iar dupa ce ati inchis ramai cu o stare de bine. Stii ca ea e acel cineva acolo caruia ii pasa de cum iti merge. Sunt deja multe doamne care o cunosc si care inteleg ce am vrut sa astern aici. Sunt doamne pe care boala infruntata le-a facut sa o cunoasca pe Mirela, dar care astazi tin contactul cu ea la loc special. Pentru noi la Anita un lucru e clar, am fi mai saraci sufleteste fara acest om in viata noastra.

Cu aceste randuri Mirela vi se dezvaluie macar inca putin… Ea e genul de om care considera ca viata e un dar, iar feminitatea, o fundita care-l impodobeste, oricat ar fi ziua de grea.



Ce inseamna Anita pentru tine?


Mirela Stan. Anita inseamna eleganta, siguranta, feminitate si confort. Altfel spus, cam tot ce-i trebuie unei femei sa se simta deosebita, chiar si atunci cand viata o surprinde in fel si fel de moduri.

Cum a inceput aventura Anita pentru tine?

Mirela Stan. Cred ca undeva la sfarsitul anului 2015 am avut contact cu primele produse Anita, cu reprezentantii Anita in Romania (niste oameni deosebiti) si usor – usor cu doamnele care au trecut printr-o mastectomie. De atunci am simtit ca pot si trebuie sa ma dedic in totalitate acestei cauze.



De ce denumirea de Almianni pentru un magazin?


Mirela Stan: “Almianni” este un proiect de familie si asa am ajuns sa folosim primele doua litere din prenumele fiecarui membru al familiei. De fapt, Anita si Almianni sunt cele doua proiecte ce mi-au schimbat viata!

Daca ai putea sa schimbi ceva in lumea in care traim, ce ai schimba si de ce?

Mirela Stan: As vrea ca oamenii sa fie mai calmi si sa faca totul cu rabdare. Sa nu mai fie rautaciosi. Sa fie intelegatori si iubitori fata de ceilalti. Sa traim in armonie.

Cum ai descrie clientul zilelor noastre? Preocupat, mereu atent si cu ceilalti sau mai degraba usor influentabil?

Mirela Stan: Clientul meu de zi cu zi este de cele mai multe ori este necajit, dar dupa ce ii ofer sprijinul si ajutorul meu vreau sa cred ca se intoarce acasa cu zambetul pe buze si speranta in suflet.

Care este cea mai frumoasa amintire din timpul programului de lucru?

Mirela Stan: Cred ca zambetul, speranta si multumirea celei care imi trece pragul sunt cele mai mari realizari pe care le iau in considerare la finalul oricarei programari.

Ce crezi ca va fi mereu la moda?

Mirela Stan: Nu stiu cu exactitate ce este si ce nu este la moda, dar din punctul meu de vedere eleganta va fi mereu la moda. Si iti dau exemplu clar al colectiilor Anita. Au acel ceva in ele ce le face atemporale. Asadar mereu la moda.


Ce faci cand iti spui “astazi ma rup de toti si toate”? Ai un film preferat? Un gen muzical adorat?

Mirela Stan: La filme e simplu, toata seria “Fast and Furious”, iar ca gen muzical nu pot spune ca am unul preferat, dar depinde de starea pe care o am si de locul unde ma aflu. De cum e starea mea atunci cand, asa cum tocmai ai zis, ma rup de toti si toate.

Cum arata vacanta ideala pentru tine?

Mirela Stan: Pentru mine important este sa fie vacanta, sa ma pot odihni si sa ma relaxez, sa citesc, dar in toate astea sa fie inclusa si marea.

Cand erai mica aveai o poveste preferata? Cine iti citea?

Mirela Stan: De obicei mama era cea care imi citea povesti, dar nu cred ca aveam una preferata. In schimb, imi placea foarte mult poezia “Mama lui Stefan cel Mare”. Am invatat-o cu mare usurinta la varsta de 3 ani – asa mi-a spus mama, asa spun si eu mai departe!-

Cum ti se pare Bucurestiul astazi?

Mirela Stan: La fel de frumos si plin de viata ca intotdeauna, insa mult mai haotic.


Cand ceva incepe prost si realizezi acest lucru, mai ai puterea de a-l schimba pe parcurs?

Mirela Stan: Aproape intotdeauna! Si inca ceva, nu renunt usor la ceea ce imi propun sa fac…

Care sunt cele mai mari trei dorinte ce ti s-au indeplinit deja?


Mirela Stan: Am avut multe dorinte ce mi s-au indeplinit insa schimbarea locuintei si proiectul “Almianni” au fost cele mai mari dorinte ale mele… A treia… sigur urmeaza si ea!

Noi adaugam simplu… Asa sa fie Mirela… asa sa fie!

Va invitam sa treceti pragul acestei minunatii de fata, in Bucuresti, pe strada Matei Voievod la numarul 29. Langa Scoala Iancului, ca punct principal de reper. Magazinul cu produsele Anita preferate de noi toate este deschis de luni pana vineri, intre orele 9.00 -17.00.

Cei care vor sa utilizeze transportul public, pot ajunge la Almianni cu ajutorul troleibuzelor 66, 70, 79, 86 si 90, coborand la statia Scoala Iancului. Telefoanele de contact, unde se pot face cu usurinta si programarile, 0722.649.457 sau 0762.818.180.

De asemenea, cei interesati mai pot scrie pe adresa de e-mail: almianni.care@gmail.com.

Toate noutatile sunt constant publicate si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/search/top/?q=almianni%20care.

Lasă un răspuns