Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Trei sfaturi privind alegerea ideala a chilotilor

Alegerea tipului preferat de chiloti si modul in care doresti sa-ti cada pe corp sunt o chestiune de gust pentru cele mai multe dintre noi. In fond, teoria de aur ce se aplica in acest caz spune foarte clar ca singura care stie cel mai bine ce ti se potriveste esti chiar tu! Alegerea chilotilor



Lista sfaturilor pe care ni le propunem sa ti le prezentam in acest material se deschide cu constatarea ca orice pereche de chiloti trebuie sa fie oricand confortabila.

E musai sa tii minte acest cuvant, confortabil!

Chilotii nu trebuie sa cauzeze rani sau dureri la nivelul corpului. Si asta fie ca facem sport, fie ca mergem spre o zi normala la birou.

In cazul in care chilotii tai se rasucesc, iti intra in carne, te strang sau te irita, sau mai grav, cauzeaza chiar episoade dureroase, ai de facut un singur lucru. Sa scapi de urgenta de ei! Alegerea chilotilor

S-ar putea sa fii nevoita sa faci mai multe incercari pentru a gasi marca potrivita de chiloti pentru tine.

Dupa cum, e la fel de posibil, ca gusturile tale sa se schimbe o data cu trecerea timpului. Ca atare, un al doilea sfat e acela de a ramane mereu deschisa la minte. Sa fii dispusa sa experimentezi! Sa-ti faci chiar un stoc de chiloti, de indata ce vei gasi un model pe gustul si trupul tau!

Charlize, sau chiloti in combinatie de broderie eleganta si tesatura de jacquard filigranat


Cel de-al treilea sfat este legat direct de uzura chilotilor preferati. Chilotii iti acopera si-ti protejeaza cele mai sensibile zone ale corpului. Iata de ce, insist ca ei sa fie moi, confortabili si usor de purtat mereu. La fel ca si in cazul sutienelor sau al altor tipuri de imbracaminte, totul se uzeaza cu trecerea timpului. Alegerea chilotilor

Ca atare, e strict in interesul tau sa urmaresti reactia chilotilor la diverse etape. E nevoie ca atentia ta sa fie indreptata spre ceea ce ai de facut, pe lucrurile cu adevarat importante. Nu trebuie sa te gandesti la durere si motive de iritare permanenta cauzate de chiloti.

La urma urmei, draga mea domnisoara, scumpa mea doamna, viata este prea scurta pentru a purta chiloti care ne dau batai de cap!

Lasă un răspuns