Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Clasic sau hibrid, iata provocarea momentului!

Tanga si bikini nu epuizeaza nici pe departe sortimentele de chiloti inventate de oameni. Iata de ce va invitam sa facem cunostinta si cu celelalte modele, cele mai apreciate, de doamne si domnisoare in materie de protectie vestimentara. Clasic sau hibrid

Boxerii de dama

Acestia sunt creati in stilul boxerilor traditionali masculini, dar beneficiaza din capul locului de o silueta feminina. Mulati pe picior se deosebesc de pantalonasii scurti. Unele modele de boxeri ofera o acoperire totala a feselor si partilor superioare ale coapselor. Exista insa si contrariul: decupati, provocatori, cu craci scurti, care acopera doar partial fesele. In general, boxerii de dama ofera insa mai putina acoperire decat boxerii obisnuiti.

Hipster

Chilotii hipster reprezinta o combinatie intre bikini, boxeri si chilotii clasici. Sunt un stil hibrid. Au o talie mai joasa decat cea a chilotilor clasici, cei care ating de obicei nivelul oaselor soldului, dar mai inalta totusi comparativ cu cea a bikinilor. Vazuti din fata, laturile mai late ale chilotilor de tip hipster pot lasa impresia purtarii unor boxeri. Trebuie spus insa ca acoperirea dorsala se aseamana mai mult cu cea reusita de catre bikini. Chilotii hipster sunt indicati acelora dintre noi care-si doresc putin mai multa acoperire, fara a adauga volum sau inaltime, ca in cazul boxerilor sau chilotilor clasici.

Pantalonasii scurti

Acest model e destul de larg si acopera partea superioara a coapselor, inclusiv soldurile si dosul. Initial, acest stil vintage a fost la mare cautare acum un secol, prin anii ’20. In epoca moderna, pantalonasii scurti reprezinta o alternativa foarte buna in cazul persoanelor care cred despre chilotii clasici ca sunt prea stramti sau prea mulati. Tot acest model e recomandat si acelora dintre noi ce poarta rochii sau fuste, dar care-si doresc mai multa acoperire decat cea oferita de catre chilotii obisnuiti de azi.

Nu uitati! Pantalonasii scurti difera de boxeri prin faptul ca sunt mai largi. Ei se mai numesc si fusta-pantalon sau chiloti frantuzesti. Clasic sau hibrid

Chilotii clasici
Colectiile Anita ofera si chiloti clasici, realizati din microfibra delicata ce permite pielii sa respire

In general chilotii clasici au talia inalta si ofera acoperire completa la nivelul feselor, avand un decupaj jos sau inalt pe picior. Acestia ofera un stil pin-up, fiind foarte cautati intre anii ’50 si ’80. Chilotii clasici sunt realizati, in general, din fibre precum nailonul si bumbacul. Asta in timp ce chilotii moderni sunt confectionati din microfibre fara cusaturi. Datorita acoperirii totale a feselor, chilotii clasici sunt perfecti pentru a acoperi linia vizibila a imbracamintii intime, mai ales in cazul persoanelor care prefera sa nu poarte tanga.

Nu uitati! Tanga sau chilotii brazilieni sunt un stil hibrid, o combinatie de fapt intre bikini si tanga. Ei ofera o acoperire in stil bikini in partea din fata si un decupaj ingust si provocator in partea din spate. Marele lor atuu e, dupa mine, ca poate sa ne puna in evidenta ca nimic altceva. Uneori insa supraincarcarea imaginatiei nu e de dorit nimanui!

Lasă un răspuns