Asadar, haideti sa ne familiarizam mai bine cu sutienul nostru! Daca va puneti intrebarea de ce e necesar acest lucru, atunci aflati ca intelegerea structurii unui asemenea obiect te poate ajuta sa descrii mai bine ce iti place si ce nu iti place. Cum analizam un sutien?
Si, mai ales, ce sa alegi atunci cand vine vorba despre stilul tau, despre forma dorita si despre alegerea tipului de sutien despre care sustii ca ti se potriveste cel mai bine!
Primul pas al “analizei” unui sutien pleaca mai mereu de la cupele sale.
Si in acest caz intervine logica. In aceste cupe se asaza sanii, asadar ele trebuie sa fie extrem de comode. Cum analizam un sutien?
Azi, potrivit modei, cupele sunt rotunjite. Dar la fel de bine pot fi ascutite, asa cum intalnim in cazul sutienului de tip glont, cu care unele dintre noi suntem extrem de familiarizate.
Sau, dimpotriva, pot exista cupe turtite, asa cum se intampla in cazul sutienului cu cusaturi, care nu se umplu decat atunci cand sutienul este imbracat.
De cele mai multe ori si la majoritatea sutienelor, zona din fata e formata din doua cupe, separate. Dar pot exista si altele, de tip bandou sau bustierele sport. Sunt dedicate activitatii fizice. In cazul acestora putem intalni modele ce sunt formate dintr-o singura cupa, de dimensiuni mai mari, menita fiind sa sustina ambii sani. Cum analizam un sutien?
Cupele pot fi captusite sau nu, cu cusaturi sau fara. Asa ca va trebui sa probati si sa purtati o vreme un anume tip de sutien pentru a realiza cu care va impacati cel mai bine.
Cupele sunt sustinute de anumite “sarme”, care si ele fac parte din componenta cupelor. Acestea asigura forma si stabilitate. In general, trec prin canale special concepute situate fie in partea inferioara, fie in lateralul cupelor…
Ei, acum ar trebui sa fiti mai dragastoase cu “cupele” voastre!