Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Faceti cunostinta cu ‘‘Familia ANITA‘‘. Dna Toro de la Formit

‘‘Anita inseamna confort, calitate si mereu a fi in pas cu moda! Am inceput aceasta colaborare cu Anita din dorinta de a oferi clientelor noastre o varietate cat mai mare de produse, ca nimeni sa nu plece din magazin fara sa-si gaseasca lenjeria cea mai potrivita‘‘, suna crezul profesional al doamnei Toro. Si pentru a intari aceste afirmatii, va spunem ca doamna Toro se ocupa cu vanzarea lenjeriei Anita de mai bine de 10 ani. Este unul dintre membrii de baza ai familiei noastre in Romania. Iar a o avea mereu alaturi de noi este chiar o onoare. Dna Toro de la Formit

Asadar, la inceput de saptamana, va invitam la Timisoara pentru o discutie un pic altfel cu doamna Ildiko Toro.

Doamna Ildiko Toro. Cu mult zambet si pasiune veti fi primite intotdeauna in magazinul partener Anita din Timisoara
Ce inseamna Anita pentru dvs.?

Toro Ildiko: Anita inseamna confort si calitate. Ne ocupam in special cu vanzarea produselor fashion, dar avem si produsele speciale pentru femeile care au suferit o mastectomie. Este important pentru noi ca si aceste doamne sa simta ca sunt ca oricare alta clienta, ca trebuie sa fie cochete si in pas cu moda chiar daca au suferit aceasta interventie chirurgicala. Dna Toro de la Formit

Oricand in vitrina magazinului doamnei Ildiko Toro veti putea admira cele mai noi modele de lenjerie Anita
Cat de complicat e sa lucrezi azi cu oamenii, in conditiile stiute de toti?

Toro Ildiko: Este foarte greu sa lucrezi cu oamenii, dar nu ne plangem. Din dorinta de a ajuta abordam problemele cu multa intelegere, tact si uneori chiar cu umor.

Zilnic cand intampinati noi doamne va mai simtiti intimidata de ceva?

Toro Ildiko: Sunt intimidata de faptul ca nu gasesc solutia cea mai buna…, dar nu ma las!

Cum vi se pare Timisoara azi, dupa atatia ani de schimbari, inclusiv cele datorate pandemiei actuale? Dar Clujul, oras pe care am informatii ca-l stiti la fel de bine?

Toro Ildiko: Clientele din Timisoara sunt dornice sa incerce noutatile, iar noi ne straduim sa le satisfacem curiozitatea. Clujul, din pacate, nu il cunosc din acest punct de vedere. Acolo ma duc doar cand imi este foarte dor de copii si nepoti…

Care va sa zica aveti nepoti? Cum e “jobul” de bunica mai nou?

Toro Ildiko: Am trei nepoti, unul de cinci ani si doi gemeni, de trei ani. Jobul de bunica este o bucurie continua. Ma minunez de fiecare data de cat de repede se dezvolta si cat de multe invata de la o zi la alta. Cand copii mei erau mici, altele au fost conditiile. Nici nu am avut timp sa observ acest lucru… Recuperez acum!

Ce e mai istovitor, sa fii in compania clientilor sau in cea a rudelor, inclusiv a nepotilor?

Toro Ildiko: Cele doua lucruri nu se pot compara…

La ce metoda personala de calmare apelati atunci cand situatia pare a scapa de sub control?

Toro Ildiko: Cand se mai intampla sa avem cate o clienta dificila, ma bucur ca sunt inzestrata cu un simt dezvoltat al umorului. Da… umorul ma ajuta mult! Dna Toro de la Formit

Cum incepeti si cum incheiati o zi de munca?

Toro Ildiko: Cu optimism, desi in conditiile de azi este din ce in ce mai greu, sincer va spun…

Daca tot ati amintit cat de greu e zilele acestea, care credeti ca trebuie sa fie primele trei calitati ale unui bun vanzator din secolul al XXI-lea?

Toro Ildiko: Sa cunoasca si sa iubeasca produsele pe care le vinde, sa vrea sa ajute si acest lucru sa-l simta si clienta din fata sa. Pe de alta parte, trebuie sa reuseasca sa se detaseze de problemele personale cat timp este la magazine, iar asta uneori nu e deloc simplu…

Ati avut parte de o surpriza placuta de cand a inceput nebunia aceasta cu pandemia Covid-19? 

Toro Ildiko: Pana azi nu am avut nici una ce ar merita sa fie povestita, dar sper ca pandemia sa ajunga la final cat mai repede, pentru a incerca sa ne reluam vietile intr-un ritm mai cunoscut.

Intre timp noi va invitam sa treceti pragul magazinului pe care doamna Ildiko Toro l-a amenajat cu mult gust si iubire pentru ceea ce face.

Acesta se afla in Timisoara, la primul etaj din celebrul Iulius Mall (strada Aristide Demetriade nr. 1). Chiar deasupra Auchan-ului, pentru cei ce doresc un punct de reper. Cei ce vor sa treaca pragul magazinului o pot face zilnic, de luni pana duminica, intre orele 10.00 si 21.00. Intotdeauna veti putea admira si proba cele mai noi produse Anita din colectiile pe care deja le stiti atat de bine. Daca sunteti nehotarate, flerul si dragostea pentru ceea ce face vor calauzi echipa doamne Ildiko in asa fel incat sa puteti pleca cu o noua piesa de lenjerie fabuloasa pentru garderoba dumneavoastra.

Pentru alte amanunte puteti consulta adresa de email www.formfit.ro sau puteti suna fie la 0731.332.157, fie la 0256.275.101.

Lasă un răspuns