Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Faceti cunostinta cu ‘‘Familia ANITA‘‘. Marius de la AML

‘‘In povestea asta am plecat practic de la zero!‘‘ Marius de la AML

Marius Petrovai e un clujean care a invatat sa faca multe si diverse lucruri in ultimii ani. A lucrat, printre altele, si ca publisher in presa centrala, dar si ca reprezentant pentru Cluj si zonele limitrofe. Marius de la AML

Apoi, a schimbat domeniul si a pariat mult si multe pe magazinul sau AML Estetic Line, din buricul orasului de pe Somes. Credeti-ne, Marius Petrovai e barbatul prezent cu mult curaj in lumea femeilor, genul de persoana pe care nu o intalnesti in fiecare zi!

Ce inseamna Anita pentru tine?

Marius Petrovai: Mi-a fost extrem de greu la inceput. Nu va ascund ca am schimbat domeniul si nu prea intelegeam, atunci, in primele momente, ce reprezinta Anita. Mai tarziu, mi-am dat seama cat de mult a insemnat Anita pentru mine.  Practic am intrat intr-un nou univers, cel al doamnelor, si cum nu stiam absolut nimic, a trebuit sa plec practic de la zero. Am invatat foarte mult pe parcus si pentru asta le multumesc colegilor Anca si Razvan, iar acum sunt mandru ca fac parte din familia Anita. Mandrie de ardelean!

Cat de complicat e sa lucrezi azi cu oamenii, in conditiile stiute de toti?

Marius Petrovai: Oamenii evita mai nou intalnirile fata in fata si atunci e mult mai greu sa lucrezi. Vom trece si de faza asta… Marius de la AML


Zilnic cand intampini noi doamne inca esti intimidat de…?

Marius Petrovai: Nu pot sa spun ca sunt intimidat. De fiecare data incerc sa inteleg cat mai bine nevoile lor si ma straduiesc sa le ofer de fiecare data cea mai buna solutie. 

Cum e din postura de barbat sa lucrezi intr-un asemenea domeniu?

Marius Petrovai: Te obisnuiesti o data cu trecerea timpului. Azi, dupa sase ani mi se pare totul firesc.

Care a cel mai bun sfat pe care l-ai primit pana acum in viata? Ce sfat ai fi vrut sa primesti la 20 de ani…?

Marius Petrovai: Sa nu renunt niciodata. Sa merg pe drumul meu!

Cum ti se pare orasul tau de suflet azi, dupa atatia ani de schimbari, inclusiv cele datorate pandemiei actuale? 

Marius Petrovai: Clujul e tot frumos, dar tare aglomerat.

La ce metoda de calmare apelezi atunci cand situatia pare a scapa de sub control?

Marius Petrovai: La fiecare sfarsit de saptamana sau ori de cate ori imi permite timpul, ma refugiez intre albine.  Apicultura este o pasiune veche, ce imi da energie si liniste sufleteasca.

Pentru o zi ai vrea sa schimb locul cu cineva anume?

Marius Petrovai:  Nu vreau sa schimb si nici sa iau locul nimanui.  Sun eu si atat!

Ce fel de muzica preferi? Ai un interpret preferat?

Marius Petrovai: Prefer muzica anilor ’80 – ‘90. Ascult cu mare placere Scorpions si Dire Straits.

De unde te-ai inspirat atunci cand ai decis sa iti alegi actuala cariera?

Marius Petrovai: De la un prieten foarte bun. El este ‘‘vinovat‘‘, dar nu stiu daca o sa-i spun vreodata in fata chestiunea asta. El m-a inspirat insa si trebuie sa-i multumesc pentru acest lucru, macar in acest fel.

Cum incepe si cum se termina o zi de munca pentru tine?

Marius Petrovai: Incep cu optimism si o inchei la fel. Cand faci ce iti place nu te simti obosit.

Care crezi ca trebuie sa fie primele trei calitati ale unui bun vanzator din secolul al XXI-lea?

Marius Petrovai:  Inovatie, maleabilitate si rabdare. Daca stau si ma gandesc bine ordinea nici nu conteaza, e aleatorie.

Mai iubesti presa, asa cum o faceai altadata?

Marius Petrovai: Prima dragoste nu se uita niciodata. Mi-e dor de zilele petrecute in redactii, de noptile din tipografii, de mirosul de cerneala tipografica…

Care e cea mai placuta surpriza a anului 2020?  

Marius Petrovai: Faptul ca fiica mea cea mare, Raluca, a trecut cu bine examenul de admitere la Facultatea de Arhitectura!

Pentru dumneavoastra doamnelor va spunem doar atat, sa stiti ca Marius chiar se pricepe la ce face in lumea lenjeriei. Puteti oricand sa apelati la el pentru un sfat in alegerea unor produse ce par pentru multi doar o specialitate pentru femei. La Anita, Marius e ardeleanul cel mai iubit din familie si tare il mai incurajam sa nu renunte niciodata la ceea ce face pentru noi.

In Cluj, la magazinul sau, cel mai bine ajungeti pe jos. Acesta se afla in incinta Farmaciei Remedium! Mai exact pe strada Ion Creanga nr. 2 – 4, vizavi de Institutul Oncologic. Puteti trece pragul Centrului AML de luni pana vineri, intre orele 7.00 si 21.00, iar sambata si duminica, intre orele 8.00 si 20.00. Cei care doresc mai multe amanunte o pot face telefonic la 0264.439.350 sau pe internet la www.estetic-care.ro.

Lasă un răspuns