Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Ceea ce doar dantela neagra poate sa faca…

Lenjeria este o parte atat de placuta in garderoba unei fete. Si evident ca orice fata are o colectie fascinanta de sutiene si chiloti aleasa special pentru a se potrivi cu tinutele ei… Nu de putine ori atarnam, combinam, alegem si ne razgandim cu ce ne imbracam doar pentru ca vrem sa purtam un sutien anume combinat cu niste chilotei anume. Pentru partenerii nostri acest lucru este enervant si mancator de timp, dar pentru noi este de cele mai multe ori distractiv. Dantela neagra

Cateodata insa, mai ales in cazul unei intalniri romantice, doar lenjeria neagra ne poate ajuta. Si mai ales, o lenjerie din dantela, obligatoriu sexy!

Rosa Faia.

Gama Rosa Faia de la Anita ne propune intotdeauna ceva fabulos, numai bun pentru flirt. Daca sunteti si voi in cautare de ceva putin mai special m-am gandit sa impartasesc cu voi, aici pe blog, modelele Anita in voga in acest moment.  

Sutienul Charlize

Lenjerie neagra

Charlize este o alegere superba, cu o cupa realizata in dantela. Arata pur si simplu uimitor in negru. Face pereche fantastica cu chiloteii cu acelasi model. Te vei simti ultra-feminina toata seara. Se potriveste perfect la orice marime, chiar si intr-o cupa G si este disponibil, de asemenea, si in nuanta de alb pentru o zi plina de lux. Dantela neagra

Sutienul Selma

Sutien Anita Rosa Faia Selma
Selma.

Cu un aer de etern indragostit sutienul Selma a intrat intre preferintele tuturor doamnelor. Dantela delicata si farmecul dat de cristalul Swarowski atrag atentia catre decolteul frumos conturat. Selma este realizat intr-o tesatura sofisticata. Chiloteii tip shorty brazilian completeaza aspectul jucaus al seriei Selma.

Sutienul Edelweiss

Sutien Edelweiss lenjerie din dantela neagra

Sutienul cu armatura Edelweiss a fost constant in topul de vanzari de la lansarea lui in nuanta de alb, dar tocmai aveti ocazia sa va convingeti ca arata fantastic pe negru! E un MUST HAVE pentru sfarsiturile de saptamana petrecute romantic, departe de casa. Are acea chestie care spune Dress to Impress! Intotdeauna am considerat ca arata atat de bine incat poate fi imbracat doar cu un halat de matase legat in talie…. sutienul Edelweiss poate fi combinat cu doua tipuri de chilotei disponibili cu acelasi nume si in aceeasi dantela provocatoare…

Sutienul Grazia

Sutien Grazia negru

Grazia are o definitie simpla, practicarea artei seductiei, in fiecare zi. Oricine prefera o silueta extrem de feminina nu are cum sa greseasca cu acest sutien. Cristalul Swarowski ce il decoreaza completeaza acel aer de “al meu esti”.

Va spun sigur ca e intotdeauna usor sa gasesti sutienul negru potrivit in gama Rosa Faia de la Anita… Le-am vazut, le-am probat, le-am cumparat si deja intelegeti ca vi le recomand.

Lasă un răspuns