Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Fetelor, ce stim despre lenjeria modelatoare?

Multe dintre noi am auzit despre termeni precum “lenjerie modelatoare”. Si poate tot multe dintre noi ne-am si intrebat ce pot ele insemna? Ca atare, va propunem cateva texte orientative in lumea lenjeriei modelatoare.

In primul rand trebuie sa stiti ca nimeni sau aproape nimeni nu are o imperioasa nevoie de lenjerie modelatoare. Aceasta are o mare calitate, foarte tare apreciata de multe dintre noi. Faptul ca-ti poate furniza un aspect neted sub imbracaminte.

Ea poate inlocui chilotii traditionali. In cazul formelor mai dramatice, poate chiar sa ofere impresia unui corp ceva mai subtire decat este acesta in realitate. Una peste alta, sfatul majoritatii specialistilor este acelasi.

Poarta lenjerie modelatoare numai daca ea reprezinta alegerea ta sincera!

La baza, lenjeria modelatoare reprezinta un tip de lenjerie menit din capul locului sa netezeasca, sa sculpteze sau sa modeleze orice fel de tinuta. Spanx reprezinta un tip de lenjerie modelatoare. Dar si corsetul poate intra lejer la aceeasi categorie.

Singura diferenta este reprezentata de faptul ca unul dintre cele doua tipuri de articole este mai dramatic si mai bine structurat decat celalalt. Tipul de lenjerie modelatoare pe care il poti alege depinde nu doar de propriul nivel de confort, ci si de tinuta pe care o porti.

Chiloti modelatori Anita,
https://anita-lenjerie.ro/produs/chiloti-de-modelare-anita-rosa-faia-twin-shaper-elise-1782/
Exista diverse modele, cu grad diferit de modelare, potrivite pentru diverse articole de imbracaminte.

Multa lume considera lenjeria modelatoare fie plictisitoare, fie chinuitoare. Dar exista si voci care o apreciaza drept o modalitate amuzanta si chiar eleganta de a experimenta transformarea.

In prezent, lenjeria modelatoare poate face o “serie de minuni”.

Printre acestea se numara micsorarea taliei sau dimpotriva, poate oferi volum dosului (si cunosc destule urmase ale Evei innebunite dupa asa ceva!). Intr-un cuvant, iti ofera posibilitatea de a te juca cu proportiile si siluetele, fara a trece prin chinuitoare si costisitoare operatii estetice!

Insa, tot ce trebuie sa tineti minte e unul lucru banal, cel pentru care militam de ceva vreme pe acest blog. Orice ati purta, trebuie sa te faca in primul si in primul rand sa te simti bine! Extrem de bine!

Lasă un răspuns