Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Cand vrei sa iti innoiesti garderoba cu lenjerie… pur si simplu trebuie sa faci acest lucru

Anita Rosa Faia Lenjerie Active Maternitate dupa cancer confort

Daca deschizi sertarul in care iti pastrezi lenjeria si simti ca e timpul pentru ceva nou pur si simplu trebuie sa faci acel lucru… Nu exista moment mai bun decat cel in care te afli acum…La Anita avem o deviza.. va oferim lenjerie ce va face sa va simtiti excelent si sa aratati fabulos…

Asadar nu pierdeti niciun alt moment… Colectiile Anita va asigura ca sunteti mereu femeile sigure, puternice si determinate ce ii impresioneza pe toti cei din jur…

Daca inca nu ati rasfoit colectiile noastre de lenjerie de lux, acesta e momentul sa o faceti.
Colectiile Anita va ofera lenjerie si imbracaminte pentru sport in croiuri sofisticate si culori la moda ce va ofera acel impuls de incredere necesar oricarei zile. In umatoarele randuri veti descoperi cateva dintre preferatele noastre de top – de la lenjerie de corp la sutiene de lux, sau imbracaminte modelatoare.

Selma, sutienul de lux ce te face sa te simti sexy
Lenjerie ce va face sa va simtiti excelent 
 sutien din dantela selma rosa faia anita

Oare ce nu ai avea de admirat la un sutien ce face sa te simti la fel de sexy pe cat arati! Selma este gratios, usor si modern, completat cu toate micile detalii care fac ca sutienul sa se te faca sa te simti excelent. Cupele sutienului Selma sunt de tip spacer, au o margine de dantela si ofera bustului pozitia perfecta, o forma frumoasa si un aspect atragator.
Realizat din tesatura ce permite pielii sa respire, avand cupe preformate, fara cusaturi, acest sutien este practic de neobservat de sub orice articol vestimentar ai purta.

Este disponibil in variante cu armatura sau fara armatura inclusiv in marimi mari.

Chilotii Selma
chiloti tanga din dantela selma anita

Imaginea de glamour este completata de chilotii cu acelasi nume. Indiferent daca sunteti in cautarea unei perechi de chiloti obraznici ce dau o forma incredibila posteriorului sau va doriti pur si simplu o pereche de chiloti cu talie inalta pentru confort, seria Selma este alegerea perfecta.


Sutien de lux Mila pentru putere feminina

Pentru doamnele ce cauta sa isi imbratiseze chiar si puterea de a flirta noua serie Mila este alegerea perfecta.
Sutienele Mila au cupe comode, cu un print ornamental elegant pentru un aspect modern.

Lenjerie ce va face sa va simtiti excelent  sutien de contur, cu armatura si cupe intarite

Variantele produse de Anita pentru aceasta gama sunt cu armatura si fara armatura. Sutienele au cupe preformate ce ofera doamnelor puterea de a alege varianta perfecta pentru bustul lor.

Mila, chiloti moderni

Pentru a va accentua puterea feminina puteti alege din seria de chiloti Mila. Acestia sunt disponibili in varianta de tip brazilian, cu talie inalta sau cu talie foarte inalta. Oricare dintre aceste variante subliniaza orice tip de silueta. Tesatura din care sunt realizati acesti chiloti este o microfibra fina ce face trupul sa se simta excelent.

Sutienul Grazia pentru senzatia de eleganta
Lenjerie ce va face sa va simtiti excelent 
 sutien ce are cusaturi subtiri, cu broderie delicata

Senzatia de eleganta este usor de obtinut cu sutienele Anita, iar sutienul de lux Grazia este varianta perfecta. Va este oferit cu o multime de detalii ce ofera emotie feminina, eleganta si acel feeling de a arata si a te simti minunat.

Este disponibil in doua variante cu armatura. Acest lucru permite doamnelor sa poarte acel sutien ce le reprezinta asa cum sunt cu adevarat.

Oricare ar fi varianta pe care o alegeti, trebuie sa fiti sigure ca veti avea decolteul si bustul perfect, datorita micilor detalii ceva ofera acel ceva in plus, bretelele brodate, banda delicata de sub cupe si accentual obtinut datorita cristalului Swarowski dsintre cupe.

Grazia, chiloti cu talie inalta


La Anita intotdeauna dorim sa cream lenjerie de lux ce ofera confort si va sporeste increderea de sine. Lenjeria Anita incurajeaza femeile sa isi descopere leoaica din interior. Chilotii cu talie inalta Grazia reprezinta asta perfect. Acesti chiloti sunt combinatia ideala de minimalism si broderie filigranata. Au marginea moale in zona de contact cu picioarele.

Venecia, sutienul pentru farmec desavarsit
sutien elegant, cu imprimeu floral

Hai sa sarim peste jumatatea alfabetului si sa vorbim despre sutiene numite cu litere aproape de finalul acestuia. Venecia este definitia perfecta a celui de la final, dar in niciun caz ultimul ca valoare. Disponibil in nuante de gri prafuit acest sutien de confort este optiunea ideala pentru acele femei care vor sa se simta la fel de bine pe cat de fain arata acest sutien. Este croit in pas cu moda, are un aspect fermecator. Cupele sutienului sunt divizate in format de trei. Marginea decolteului este usor elastica pentru un bust impecabil.  

Chilotii Venecia

Pur si simplu nu ai cum sa uiti de chilotii cu talie foarte inalta ce desavarsesc notiunea de confortabil. Printul este elegant, marginile sunt usor elastice si moi ce nu taie corpul celei care ii poarta. Aceasta este o pereche de chiloti in care femeile pot cuceri lumea doar intr-o zi.

Corset Venecia

Uitati de corsetele care strang fara sa lase loc respiratiei normale. In colectiile Anita este vorba doar despre corsete confortabile care dau forma dorita oricarei siluete. Te poti misca in voie aratand tuturor femeia minunata ce le poarta.

Corsetul Venecia este conceput pentru a crea usor, dar fermecator acea talie pe care ti-o doresti; fara a fi nevoie sa iti tii respiratia pentru a incapea in el.

Lenjerie ce va face sa va simtiti excelent 
 corset confortabil cu print floral

Detaliile ies in evidenta datorita imprimeului filigranat. Intreaga tesatura ofera sansa modelarii taliei.

Acestea sunt doar cateva dintre sutienele care fac din Anita un brand unic in lume. De pe site-ul nostru puteti alege orice tip de lenjerie dedicata femeilor: sutiene cu armatura, sutiene post-mastectomie, costume de baie din tesaturi europene sau produse de modelare a taliei.

Asa cum am mentionat de la inceput, la Anita nu este vorba doar despre lenjerie. La Anita este vorba despre cum te simti imbracand lenjeria din colectiile noastre. Lenjerie ce va face sa va simtiti excelent

Lasă un răspuns