Reprezentanta Anita in Romania pentru informatii si comenzi suna la: 0372 681 011 anita-lenjerie.ro

Cinci sutiene obligatoriu de avut in garderoba dupa cancer de san

Daca alegerea lenjeriei intime pare un lucru imposibil dupa cancerul de san atunci Anita Care este cu adevarat gama de produse ce va poate ajuta. Sutien postmastectomie

Specialisti in ingrijire dupa interventii chirugicale la nivelul sanului, am reusit sa introducem in colectia noastra sutiene si proteze care sa se potriveasca oricui tip de activitate.. de la mersul la sala de sport pana la a iesi la o intalnire la un restaurant.

Pur si simplu sa ne imaginam cinci zile obisnuite din viata unei doamne ce a trecut printr-o mastectomie si va voi explica cum cinci sutiene o pot ajuta sa faca fata oricarei situatii din timpul saptamanii.

Sala de sport – pentru doamnele ce obisnuiau sa faca exercitii in mod regulat inainte de tratamentul pentru cancer de san, a se intoarce la sala de sport imediat ce se vor simti mai bine este aproape singura optiune.

Asadar este posibil…

…dupa mastectomie reveniti la sportul preferat! Fie yoga, fie jogging, fie tenis sau pur si simplu drumetii!  Anita va pune la dispozitie un sutien post mastectomie pentru sport. Inspirat de succesul avut in gama Anita Active l-am importat pentru dumneavoastra si in seria Care. Sutienul sport Extreme Control este realizat in tesatura Piquet Atmos cu inalt grad de functionalitate, garanteaza o excelenta reglare a temperaturii lasand o placuta senzatie de uscat pe piele. Bretele sunt confortabile, captusite si conturate ergonomic. Partea interna a cupelor ofera o senzatie placuta de confort in zona bustului fara a irita pielea. Banda de sub sani este din microfibra moale si cu forma anatomica, oferind o sustinere ferma. Este disponibil pana la marimea 95 cupa E fara a stirbi cu nimic din sustinerea promisa chiar si pentru o astfel de dimensiune.

Sutien postmastectomie pentru sport dupa cancerul de san este chiar o activitate indicata!
La locul de munca

Oricare dintre noi are nevoie de un sutien confortabil de toata ziua pe care sa il imbracam rapid pentru a merge la serviciu sau sa participam la alte activitati esentiale.

Sutienul Ancona din gama Anita Care este alegerea ideala. Cu un imprimeu exclusivist si cu o combinatie de culori in contrast acest sutien scoate in evidenta linia decolteului. Fundita decorativa subliniaza aspectul fermecator al acestui sutien din gama Anita Care. Cupele dublate ofera o forma rotunjita bustului, iar partea din spate este de asemenea, dublata cu power mesh asigurand un suport suplimentar.

O prima incercare a acestui sutien va face sa va doriti sa aveti doua, unul gata de purtat iar celalalt in masina de spalat. Se potriveste si acesta de minune pana la marimea unei cupe E si este disponibil in mai multe nuante.

Eleganta exclusivista cu sutienul postmastectomie Ancona
Pentru relaxare

Un sutien numai bun de imbracat pe sub tricouri este esential in garderoba oricarei femei. Tonya este unul dintre cele mai vandute sutiene intre toate sutienele Anita… Este un sutien frumos intr-un mod discret… il probati si pur si simplu prin simplitatea lui devine preferatul garderobei. Cupele sutienului sunt dublu stratificate mascand perfect protezele externe de san. De asemenea, cupele sunt acoperite in totalitate cu microfibra fina. Va ofer si un mic amanunt tehnic, forma cupei acestui sutien a fost special creata pentru Anita.

Se potriveste perfect chiar si la marimea 100 cupa E si este disponibil pentru varietate in foarte multe nuante. Tonya asigura o linie frumoasa decolteului chiar si de sub haine foarte stramte.

Tonya, un sutien postmastectomie ce se potriveste oricui, indiferent de varsta,
Pentru iesiri in oras

Oricare dintre noi vrea sa se simta speciala atunci cand iese sa isi petreaca seara in oras iar sutienul Havanna nu va dezamagi.

Sofisticat si feminin, cu insertii de dantela florala Havanna este disponibil in trei culori, negru, cristal si desert. Astfel potrivit pe sub orice rochie am alege. Mai adaugam aici si pretul fantastic si faptul ca si acest sutien este disponibil pana la o cupa E.

Sutien postmastectomie Havanna, cu un asemenea decolteu si totusi nimeni nu poate sa observe urmele vreunei interventii chirurgicale

Nu putea lipsi din aceasta lista minunatul sutien Airita. Acesta este deja o piesa preferata pentru fiecare zi! In noul sutien cu buzunare pentru proteze, Airita, jacquard-ul este utilizat in cupe spacer dezvoltate exclusiv pentru Anita, asigurand un climat bun la nivelul pielii. Materialul respirabil modeleaza o forma frumoasa, naturala, ascunde orice cicatrice si compenseaza discret denivelarile. Marginile sutienului sunt extrem de plate si urmeaza frumos linia decolteului. Cupele nu au cusaturi, iar bretelele reglabile sunt mai late cu cat marimea sutienului este mai mare.

Airita – stare de bine pe durata intregii zile
La final

Asa cum v-am promis, acum va ramane doar sa apelati oricare partener Anita din tara sa alegeti macar aceste cinci sutiene ce va vor purta prin toata saptamana fara sa va mai ganditi vreo secunda cat de greu ar fi fost sa gasiti sutiene confortabile si in pas cu moda daca nu ati fi ales de la inceput gama Anita Care.

Lasă un răspuns